Witvoet slaat toe bij Snowpeppercup

Grote verrassing bij de Masters Heren op maandagavond 23 november in Snowworld Zoetermeer tijdens de tweede Snowpeppercup van dit seizoen. Terug van weggeweest wist slalomspecialist Raymond Witvoet met zijn tijden niet alleen te winnen bij de Masters Heren, maar ook de snelste tijd van de dag te boarden en toont nog altijd zijn mannetje te staan op Snowworld. Aernout Arends won zilver en Michel Lindeman mocht op de derde trede van het ereschavot plaatsnemen. Michelle Dekker was weer de snelste bij de Toppers dames en Eline Wietsma pakte wederom zilver, Rosella Krot ging ook hier weer met verdienstelijk brons naar huis. Bij de Toppers heren pakte Bjorn Bekkers zijn eerste zege voor Jean Michel Boeltjes (2e)

Bij de jeugd (Starts) won in een zinderende finale Jeremy Closset nipt het goud voor Youri Zorge en toonden de twee gewaagd te zijn aan elkaar, Daan Stam pakte wederom brons. Jarna Mennens bewees bij de meiden (Starts) dat ook hier op het scherpst gestreden wordt en met slechts een seconde over twee omlopen wist ze Melissa Peperkamp voor te blijven, die het vorige treffen nog in haar voordeel beslechte. Lara van ‘t Hoff pakte haar eerste podiumplaats met brons bij de meiden, waar Kiki Bedier de Prairie na een mindere start van de wedstrijd nog net de snelle Meerthe van Yperen voor wist te blijven. De onlangs geblesseerde Britt van Koert maakte haar rentree. Enya van Egmond besliste de strijd in haar voordeel bij de Para snowboardsters, waar Renske met zilver goede punten meepakt voor het eindklassement. Bij de Runners-up Heren verspeelde Kylian Tewari zijn leidende tussenstand om de Snowpeppercup en viel met twee dsq’s in de wedstrijd buiten het podium. Josse Boon pakte hier zijn eerste overwinning voor de gebroeders Tom en Joep Ceelen van Skiclub de Schans uit Uden.

podium-starts-heren-23-nov-2015-snowpeppercup

Foto: Podium Starts Heren

In een reactie na de wedstrijd gaf Raymond aan onder de indruk te zijn van het niveau bij de opkomende jeugd en goede hoop te hebben voor internationale prestaties met slalom snowboarden in de toekomst.

Dit zijn de uitgereikte medailles, onderaan vind je een link naar de volledige uitslagenlijst met tijden en verdere klasseringen buiten het podium.

Toppers Heren

 1. Bjorn Bekkers
 2. Jean-Michel Boeltjes

Toppers Dames

 1. Michelle Dekker
 2. Eline Wietsma
 3. Rosella Krot

Para Dames

 1. Enya van Egmond
 2. Renske van Beek

Starts Heren

 1. Jeremy Closset
 2. Youri Zorge
 3. Daan Stam

Starts Dames

 1. Jarna Mennens
 2. Melissa Peperkamp

Runners-up Heren

 1. Josse Boon
 2. Tom Ceelen
 3. Joep Ceelen

Runners-up Dames

 1. Kiki Bedier de Prairie
 2. Meerthe van Yperen
 3. Lara van ‘t Hoff

Masters Heren

 1. Raymond Witvoet
 2. Aernout Arends
 3. Michel Lindeman

Bekijk hier de volledige resultaten in pdf formaat.

RESULTS Snowpeppercup 23 november 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *