Wintersportchallenge voor het goede doel

Op zaterdag 25 oktober vindt in SnowWorld Zoetermeer het bijzondere evenement ‘De Hoogste Wintertijd’ voor de vierde keer plaats. Tijdens deze wintersportchallenge gaan skiërs en snowboarders een sportieve uitdaging aan om geld in te zamelen voor het goede doel: de Johan Cruyff Foundation. 

banner-klantenbinder-603x331px-zonder-MTF-01
Het format is vernieuwd en de uitdaging is om vier uur achter elkaar te wintersporten. Het doel is het maken van zoveel mogelijk afdalingen in de slalom of in het funpark en daarnaast extra punten te verdienen met andere wintersportactiviteiten. Het ingezamelde bedrag zal geheel ten goede komen aan het project ‘Van FUNdament tot Talent’. Door dit initiatief van de Nederlandse Ski Vereniging en de Johan Cruyff Foundation kunnen jongeren met een lichamelijke beperking kennis maken met wintersport. Daarnaast wordt hen de mogelijkheid geboden om in te stromen in een talentgroep. 

Tijdens het evenement is ook de gehele nationale selectie aangepast alpine en een aantal jonge talenten aanwezig. Voorafgaand aan de challenge mogen de deelnemers deze atleten uitdagen in de slalom. Zij krijgen één keer de mogelijkheid om de tijd die is neergezet te verbeteren. 

Deelnemers kunnen zich per team van vier personen inschrijven voor dit unieke evenement. De teams gaan met elkaar de strijd aan: welk team maakt de meeste afdalingen?

Voor inschrijven en meer informatie: www.wintersport.nl/hoogstewintertijd. 

De Hoogste Wintertijd is een initiatief van de Nederlandse Ski Vereniging en de Johan Cruyff Foundation met ondersteuning van SnowWorld Zoetermeer, Tirol en Audi.