Wintersport begin in Nederland

De gehele maand oktober viert de Nederlandse Ski Vereniging de start van het nieuwe wintersportseizoen. Gedurende deze maand worden er zo’n honderd aantrekkelijke activiteiten georganiseerd bij de vele wintersportlocaties die Nederland rijk is. De Nederlandse Ski Vereniging viert haar 85ste verjaardag tijdens deze speciale editie van Wintersport begint in Nederland.

Kijk op onze uitgebreide wintersportkalender voor activiteiten bij jou in de buurt!

Wintersport begint in Nederland

Open dagen, SneeuwFit-trainingen, proeflessen, demonstraties, diverse cursussen en materiaaltests; de ruim vijftig meewerkende organisaties organiseren deze maand allerlei activiteiten om je alvast in de wintersportsfeer te brengen. Nederland leent zich uitstekend voor een dagje wintersport op één van de indoor rol- en sneeuwbanen. Liever naar een outdoor-baan? Die zijn er ook, net als de outdoor-activiteiten van de verschillende verenigingen. Op onze kalender vind je meer dan honderd activiteiten waarvan er altijd wel 1 bij jou in de buurt is.

Een goede voorbereiding op de wintersport begint thuis. Nog steeds gaan veel Nederlanders ongeoefend op wintersport. Dat is jammer, want je kunt veel doen om je optimaal voor te bereiden en daar meer te genieten. Verenigingen verspreid over het gehele land bieden trainingen aan onder professionele begeleiding. Neem eens een les om je techniek bij te schaven of ga vrij skiën of snowboarden. Wintersport begint tenslotte in Nederland.

Voor meer informatie kijk je op onze kalender.