Snowpeppercups januari uitgebreid naar buitenland

Maandag 18 januari Snowworld Zoetermeer

De eerste race van januari werd op Snowworld Zoetermeer gereden en was de allersnelste deelnemer van de dag een dame dit keer, Eline Wietsma en won zij haar klasse. Bij de heren wist Aernout Arends van de Masters alle verdere mannelijke deelnemers voor te blijven uit de verschillende categorieën. Bij de Starts heren was het weer een podiumstrijd als vanouds tussen de drie (Youri, Jeremy en Daan), waarbij Jonathan Scholten met een 4e plaats elke keer dichter bij een plekje op het podium komt.

Uitslag Snowpeppercup 18 januari 2016 Zoetermeer Snowworld

Dinsdag 19 januari Snowworld Landgraaf

Snowworld Landgraaf was de tweede Snowpeppercup stop in januari. Voor een aantal deelnemers met de wedstrijd in Zoetermeer de avond ervoor nog in de benen, was het hard werken in de lange slalom op de mooiste indoorbaan van Nederland. De trainers en een aantal ouders hebben een mooie wedstrijd neergezet en bij de heren wist Jochem Last de snelste tijd van de dag te noteren, op de voet gevolgd door Aernout Arends bij de Masters. Beide heren wonnen hun eigen categorie. Bij de dames was het verrassend Jarna Mennens bij de Starts die op haar thuisbaan Meerthe van Yperen uit de Runners-up klasse voor wist te blijven met de dagtijden. Ook hier hebben beiden hun categorie gewonnen.

Uitslag Snowpeppercup 19 januari 2016 Snowworld Landgraaf

Zaterdag 30 januari Skiwelt Scheffau Oostenrijk

Na het afzeggen van een German Raceseries op vrijdag, stonden er 7 Snowpeppers in Oostenrijk klaar om tijdens de spontaan ingelaste wedstrijd zaterdag het op te nemen tegen de Duitse deelnemers van Bayern Snowboard. Samen met de Snowpepper ouders en de Duitse trainers konden we de slalomwedstrijd houden met dank aan Skiwelt Scheffau. In 3 categorieën kwamen de snowboardracers tegen elkaar uit in hetzelfde format als de indoorwedstrijden. Voor de lunch had het Brandstadl Restaurant ons geholpen en werd de dag afgesloten met een prijsuitreiking.

Uitslag Snowpeppercup 30 januari 2016 Scheffau

snowpeppercup-light-scheffau-2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *