Softboot Carve Experience snowboard clinics

Kun je carven op softboots?

Voor veel softbooters komt er een moment waarop ze maar niet verder lijken te komen. Misschien herken je het wel: je snowboard al een tijdje, je gaat hard en je kunt praktisch overal zonder problemen naar beneden. Toch zou je net ietsje schuiner door de bocht willen kunnen, harder kunnen carven en met meer druk op je kanten een berg afknallen zonder uit de bocht te glijden? Ben je op zoek naar stabiliteit in bochten als het ietsje harder gaat? Wil je hard op de piste kunnen knallen en op die skiërs moeten wachten? Board je al jaren en wil je gewoon weer eens wat nieuwe technieken, input en vaardigheden leren om die vrienden van je voor te blijven met carven?

Wil je wel snowboardtraining, maar heb je geen zin in om in een groepje achter de leraar aan te gaan?

Dan is de Snowpepper Softboot Carve Experience echt wat voor jou! Schrijf je nu

snowboard_snowpepper_pepijn_hintertux

De oplossing!

Voor de oplossing moet je bij de Softboot Carving Experience zijn. Snowpepper verzorgt gedurende het seizoen regelmatig speciale Softboot Carve Experience snowboard trainingen op maandag of op donderdagavond vanaf 21.00 uur op Snowworld. Met medewerking van Erwin Heeres, hoogst mogelijk gekwalificeerde snowboardgids van Frozenlines, en Pepijn van Schijndel,  (snowboard bondscoach Sotchi) , krijg je tijdens een serie speciale masterclasses de fijne kneepjes te horen in 6 avonden. Steel de show op je volgende wintersport en meld je dus nu aan voor de Softboot Carving Experience! Eurofuncenter ondersteunt deze clinics met o.a. testboards en goede deals voor deelnemers!

Ken je de Softboot Carve Experience al?

Heb je al meer meegedaan met de Softboot Carve Experience? Dan hoeven we je niet uit te leggen hoe leuk het is. Wil je weer  lekker de puntjes op de “i” zetten, samen met je maatjes van vorige edities scheuren en wat leuke nieuwe extra skills ontwikkelen? Schrijf je dan ook nu in! We hebben al aanvragen binnen van andere ervaringsdeskundigen.

Startdata?

Nog niet bekend voor seizoen 2014 – 2015.

Interesse?

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Heb je al eens een Carve Experience meegedaan?’ type=’radio’ required=’1′ options=’Ja,First option,Nee’/][contact-field label=’Opmerkingen’ type=’text’/][/contact-form]

Krijg je het formulier niet duidelijk, mail dan je naam, telefoonnummer en het aantal keer dat je al eerder hebt meegedaan naar mij

Programma?

We beginnen weer met een techniek analyse om te kijken wat er is blijven hangen van afgelopen training(en). We werken in bekende en nieuwe thema’s per les naar een goede techniek toe, leren je nieuwe skills, werken met video analyse, een slalomwedstrijd aan het eind en niet te vergeten nu echt snowboards testen! We hebben al toezegging van drie merken. Nieuw is dat we ook aan piste freestyle gaan werken, laag risico natuurlijk, bedoeld voor mensen met meer verantwoording dan alleen huiswerk maken..

Snowpepper.com


5
sterren –
Carven is zo lekker! vertelt

Het is echt ongelofelijk hoe snel je progressie kunt boeken met technische snowboard aanwijzingen. Ik durf nu meer te kanten en heb meer kantendruk!

Snowpepper.com

Softboot Carve Experience snowboard clinics
Beoordeling:4,5 van de 5 uit 135 beoordelingen