Record aantal deelnemers Snowpeppercup Zoetermeer

Snowworld Zoetermeer, 4 oktober 2014. Met een record aantal deelnemers is de tweede Snowpeppercup van dit seizoen super verlopen. Met groot machtsvertoon reden Michelle en Davy Dekker de snelste dagtijden bij de dames en heren en bekrachtigden hun vorm aan het begin van dit seizoen. De Starts Dames hadden twee dames op het hoogste podium, Shelley Blaauw en Melissa Peperkamp en bij de Runners-up Heren wachtte Matthijs Moerman tot de allerlaatste heat om een supertijd neer te zetten. Bij de Masters streden Michel van Wijk en Micha Held op nog geen drie tienden om de hoogste trede en werd de strijd in het voordeel van de laatstgenoemde beslecht. Jeremy Closset liet zien dat zijn tweede plaats bij de vorige race geen toevalstreffer was en noteerde dit keer de snelste tijd. Meerthe van Yperen was bij de Runners-up Dames wederom de snelste en bleef onder andere Anouk Reumers en Floor Dekker nipt voor

De slalom was in de nacht ervoor gestoken na het prepareren van de piste, met medewerking van de Snowworld Crew, waarvoor dank! De wedstrijd bestond uit vier runs, waarbij de beste tijd telde.

snowpeppercup-4-okt-zoetermeer-snowworld

Op de bovenstaande foto krijgen de gedeelde eerste plaats winnaressen Shelley Blaauw en Melissa Peperkamp hun medailles. Demy Janssen heeft de derde plaats in deze hoop voor de toekomst klasse, Starts Dames.

De cupstanden worden binnenkort bijgewerkt op de Snowpeppercup pagina

UITSLAGEN DOWNLOADEN: Uitslagenlijst Snowpeppercup 4 okt 2014

uitslagen-snowpeppercup-zoetermeer-4okt